Horeca

Freelancer nodig in de zaal of keuken?

Door heel wat jaren in de horeca te werken zowel in de zaal als in de keuken kan ik het toch echt niet missen. Door de corona bleef de horeca kriebel toch serieus aanwezig. Ben je dus nog op zoek naar iemand die wil bijspringen op drukke momenten tijdens de middagshifts in de week dan ben je bij mij aan het goede adres! ‘S avonds of in het weekend kan je dan makkelijker beroep doen op flexi’s of studenten. Ik spreek uit ervaring van ons eigen restaurantje ;).

Aangezien ik avondonderwijs geef in Spermalie Brugge en daarnaast ook nog zelf kookworkshops organiseer is het te moeilijk om paraat te staan tijdens de weekends of 'savonds. Valt er iemand ziek van je personeel, zoek je nog iemand vast in dienst of wordt het plots onverwacht heel druk aarzel dan niet om mij te contacteren. Dan kom ik je graag asap uit te nood helpen in de zaal en/of keuken of allebei!

Ik hou van de variatie en vooral van klanten culinair in de watten te leggen!

Aarzel niet om mij te contacteren voor meer informatie of om meteen in actie te schieten!

Hopelijk tot snel!

Wij maken gebruik van cookies op deze website, zo beleef je deze website op z'n best. Door op 'OK' te klikken of deze website te gebruiken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Meer info: klik hier

OK