Thaise curries: een twister van smaak: Demo/Workshop
De Thaise keuken is volgens mij de best afgekruide keuken die er is. In de Belgische keuken gaan we te veel de focus gaan leggen op peper en zout bijvoorbeeld. Waar we in de Thaise keuken het volledige smaakpallet van zout, zoet, pikant, zuur en umami gaan prikkelen. Ik leer jullie graag 4 uiteenlopende curries kennen van mild naar kruidig naar sweet & spicy:
- Gele currie met scampi, ui, selder en mange-tout, kaffir
- Massaman currie met lam, ui, aardappel, puntpaprika
- Rode currie met varkenshaasje, pompoen, kerstomaat en druiven
- Groene currie met kip, courgette, bamboe en crème aubergine
- Geserveerd met gestoomde jasmijnrijst
Aroy Aroy Mak Mak!

Hoe zit het met de maatregelen?
We volgen de maatregelen zoals in de horeca:
- covid safe ticket
- max met 6 personen aan tafel
- mondmasker dragen bij het rondlopen en workshoppen
- ik voorzie ontsmetting en hou afstand waar mogelijk
Wat is inbegrepen in de prijs?
Tijdens de voorbereiding genieten we steeds van een glaasje bubbels. Er is daarna ook wijn en/of water inbegrepen bij de maaltijd. Recepturen krijg je ook altijd mee naar huis. De huur van het zaaltje en ingrediëntenkost zit ook in deze prijs. Het lokaal moet wel perfect achter gelaten worden dus vraag ik hiervoor ook aan jullie wat hulp.
De workshop gaat pas door als...
… er voldoende inschrijvingen zijn. Hierover wordt je op de hoogte gebracht via mail.
… je inschrijvingsgeld is gestort. Dus vergeet dit zeker niet in orde te brengen!
Wat verwacht ik van jullie?
- Er is geen voorkennis vereist.
- Breng steeds een aardappelmesje en een snijplank mee, zo kan je pas echt meehelpen.
- Draag eventueel ook een eigen schort indien nodig.
- Een lege maag want we gaan altijd heel wat proeven en smullen!
Info
2022
tot
22u00
Sint Amandsstraat 11
8740 Pittem
Betalen tot
* deze aantallen gelden voor 1 volledige workshop. het minimum aantal personen moet bereikt zijn voordat de workshop doorgaat.